Monday, April 30, 2012

Vaba päev

Täna oli super päev.. Võtsime seltskonnaga ette tripi El Teidele. Selle 6 kuu jooksul, mis ma olen siin olnud, polnud ma seda mäge veel külastanud. Meil oli väga uhke ettevõtmine. Käisime poes head ja paremat salati jaoks ostmas. Muidugi võtsime kaasa hulgi lambruscot, et ikka oleks mõnsa meeleolu. Ühest special lihapoest mindi ka grilli jaoks kõike hõrksamat ostma.
Kui kõik olemas, algas trip mäeotsa. Ütleme nii, et meie ilm oli selline nii ja naa. Mida rohkem mäe otsa poole, seda pilvisemaks kiskus. Ühel hetkel olime lausa paksu ja tiheda udupilve sees. Ja siis saabusime meie grill paikka. See koht oli nagu metsaga kaetud Mars. Jalge all selline kivine marsi maastik, kõrval aga kasvamas suures ja paksud männid. Saabudes oli ka päike välja tulnud, sest me olime pilvepiirist üleval pool. Naikad hakkasid siis salatit valmistama ja mehed, vanad skaudid, läksid kambakesi lõket tegema. Unustasin mainida, et seal üleval oli pluss 7 kraadi sooja ainult :) aga õhk oli värske. Kuigi meil kõigil kadus vahepeal näppudest igasugunegi tunne, olime me vaprad ja küpsetaime seal sööki edasi. Lõpuks liha valmides olime me õnnelikud nagu Vasja, kellele isa oli just sünnipäevaks Školniku ostnud. Vitsutasime seda liha mõnuga ikka, et tunda 100% -liselt tegemise rõõmu. Tüdrukutel lõi isegi mingi hetk Survivali 4 hooaeg välja ja nemad kukkusid suurt lõket tegema, et sooja saada. Ja ära sa märgi, hakkama said :)
Toidud söödud, tundsime, kuidas külm on meist võitu saamas, kuna mingi aeg olid pilved kõrgemale tõusnud ja meie päike oli selle tagajärjel täiesti kadunud. Otsus oli välkkiire, asjad kokku ja punuma. Autos oli muidugi nagu paradiisis .. soojad kõik põhja ja algas kodutee. Vaikselt hakkas juba hämarduma, ühel hetkel olid ka pilved taandunud ja me nägime tagasisõidul maailma võrratumat pilti Tenerife maastikust ja päikeseloojangust.


Kui ma tundsin, et enam paremaks minna ei saa, pani Keidu autos mängima Coldplay - Clocks ...
http://www.youtube.com/watch?v=d020hcWA_Wg
ja no mis sa rohkem elult saada tahad :) I AM FREE !!!

No comments:

Post a Comment