Sunday, November 27, 2011

Taaskohtumine


Möödunud on viimasest postitusest mõnigad päevad juba. Ega suurt polegi juhtunud, enamus päevast veedan ringi jalutades, tutvun ikka linnaga. Muidugi päikest tuleb ka võtta, et mitte niiväga turist välja näha. Mina oma heleda nahaga muidugi pean siis sipsima ja rahulikult võtma, et mitte ära kõrbeda esimeste kordadega. 25 ndal oli Sirli sünnipäeva pidamine. Alustasime nende kodupubist, mis asub neil maja kõrval täpselt. Tore väike kohake, natuke nagu Londoni teemat sisse toodud. Kerged dringid, väikesed jutud, mõni nali ja oligi aeg jälle sammud TIBU poole seada. Kuna ma ennist mainisin, siis on see linna parim klubi, seega sinna kõik ka alati lähevad. Jällegi tore vastuvõtmine, suunati meid lauda. Ega seal pikka pilli polnud, kohe mindi jalga keerutama.
Ühel hetkel aga kõik vaibus ja oli aeg minna edasi. Edasi jõudsime muidugi Veronicasse. See on siis see kuulus koht, kus mind tühjaks tehti. Muster oli sama, juba ma nägin kuidas igast ilmakaarest mind rünnati. Otsustasin kiirelt tegutseda ja jooksin minema :) Mõni veel natuke proovis taga ajada aga õnneks oli see üüratult pisike katse.
Praegu isegi jään pisut mõttesse, et mis edasi oli? No juu siis märjuke oli saanud vahepeal võitu minus. Niipalju tean, et läksime poiste juurde edasi ja Paul oli jälle külla tulnud vahepeal. Öö möödus diivanil ja hommik oli valus :)