Friday, November 18, 2011

3 päev võõral maal

Võrratu hommik. Kell 9 oli äratus ja läksime ka kohe parki tervisejooksu tegema. Usu või ära usu aga see valge vaal peab kaduma :) Meie jooks väga kaua ei kestnud, kuna olime sunnitud minema kinnisvara firmasse korteri lepingut sõlmima. Juhuuu, meil on nüüd oma korter. Nata läheb aega sissekolimisega, kuna korter tehakse meie jaoks kenasti puhtaks. Ilma küsimata tehti ka meie hinnasoodustust. Juu me siis tundusime meeldivad inimesed.
Paberid korras, läksime Los Cristianosesse jalutama, et ka nende tänavatega seal tutvust teha. Ühe poodide allee peal oli üks eestlaste riidepood, mille omanikeks on tore paar Rita ja Andres. Firma nimi on Andrita, huvitav huvitav, kust see võetud on ?? Poes oli ka müüja nimega Sirli ja poe enda nimi on muidu Cotton World :)
Sealt edasi jälle promenaadi peale jalutama, kus ma Keidule kurtsin, et mul on tunne nagu kannad oleks kuumad. Keits muidugi naeris ja ütles et ma olen sooda. Koju jõudes oma taldasid vaadates oli üllatus suur. Tallad olid jummala tulipunased. Praegu on pisut üks jalg valus, oleks nagu põrutada saanud.
Õhtu siis tõi jälle väikese uinaku ja ärgates läksin Keidu tööjuurde. Lubasin endale, et proovin sinna takso abita jõuda. Muidugi eksisin ma ära :) Aga jõudsin lõpuks kuidagi ikka kohale.
Edasi seadsime sammud ühte väikesesse reggae baari nimega Jammin. Väike, tore surfarite baar, kus tuli elavat reggae muusikat. Duos Cervezas ja koju ära.
Kodus tehti mulle tutvust ühe uue sõbraga nimega Paul. Tema on selline multikultuurne kunde, kõigile meeldib tema seltskond :)