Wednesday, November 16, 2011

Tähelepanu, valmis olla, Start !!

Siin ma siis nüüd olen :) Siia tulek läks suhteliselt valutult. Õnneks sain kohale kahe lennuga. Pean siinkohal märkima, et lennukite toit on võimas. Estonian air lennul sain imemini muffini ja pool klaasi vett :) Kopenhaageni edasilennul pidi aga toitu ostma mingi hirmkalli raha eest ja kuna see toit nii nigel välja nägi, siis jätsin ostmata. Keidupeidu pidi mulle kenasti lennujaama vastu tulema, mida ta ka tegi, ainult mina vana puterdis ei teadnud, kus lennujaamas ma maandusin ja Keidy sõitis mulle poistega vastu, 70 km pealinna, kus mind polnud :) Hea algus ütleme nii. Aga polnud hullu miskit ega keskit. Mul oli kotis poolene Vana Tallinn, mida innuga oodati. Lõpuks siis saadi mind kätte ja viidi meie hetke ajutisse korterisse, mis asub saare lõunaosas Playa De La Americas. Ilus, kena, tore korter, 3 kordne :) Korteris elavad siis muidu kolm eesti kutti, Krister, Indrek ja Raido. Ehk mul on siis nimekaim saarel. Toimus kiire tutvustav ring ja tegime pidulikult likööri lahti. Kuna ma polnud söönud nagu juba väga ammu, siis palusin, et mind kuhugi sööma viidaks. Läksime siis Ungari restosse, kus sain sigaliha ja pelmeene hapukoorega :)  Ja imekombel oligi kätte jõudnud õhtu, mida me sisustasime Eesti - Iirimaa jalkamängu vaadates ühes Iiri pubis. Muidugi olime ainukesed 4 eestlast. Kui Eesti värava lõi, siis emotsionaalselt olin kohe toolilt püsti ja elasin kaasa. Ülejäänud pubi vaatas mind normaalse pilguga. Peksuks ei läinud :) Kui mäng lõppes kummardasime ja plaksutasime kõigile, meile vastati samaga. Good Game. Aaa, enne mängu nägin ühel meeskodanikul kõige hullemat tattood, mida ma vist never ever näinud olen. Pilt oli ise kenasti joonistatud ja kena aga mis seal oli, see oli üle mõistuse. Ehk siis kaks nahkkostüümis poolpaljast naist, ühel oli strap ees ja teine kahmas seda :) Huvitav, mis eluperiood sellel mehel oli seda tehes. See oli siis Playa de Fañabel ja seal käisime (Mina, Keidy, Ints, Raido) ka loodust vaatamas mereääres. Kividel turnides nägin ma ehtsat elus krabi, kes muidugi põgenes, kui mind nägi. Poisid teadsid rääkida, et neid saab hõlpsalt püüda ja süüa. Paned lihtsalt nöörist silmuse krabi juurde ja pidavat ise sealt kohe kinni haarama. Potis pidi aga kõvasti võitlema, kui keetmiseks läheb. Aga siis läksime edasi klubitama ja napsutama ja lõpp on väga ähmane. Koju ma jõudsin ja magama ma jäin.
Täna siis ajas Keidu mind ülesse ja läksime korterit vaatama. Korter asus Los Cristianoses, mis asub Americase kõrval kohe. Väga ok korter oli, kena basseiniga ja vaikne koht üldse. Kuna ma ikka veel svipsis olin, siis lasin kogu rääkimise teha Keidyl. Ainuke jama, mis korteriga oli, on see et ühes magamistoas oli kaks nari. Lasime maakleril uurida, kas saaks sinna ikka ka suure ühe voodi, et siis meil mõlemal oleks ikka normaalsed voodid magamistubades. Lubati uurida asja. Pärast läksime Burger Kingi sööma, sest mis pohmakas see ikka on, kui burgerit ei saa :) Kuidagi õnnestus osta sellised hüper mega suured burgerid, mida menüüs üldse polnud, kolme piffiga. Ja Ei vastusele, me ei jõudnud neid ära süüa ja sõber koer Zara aitas meid :)

 Pärast hakkasime siis mööda promenaadi kodu jalutama, kus siis ma terve tee vatrasin, sest mul oli ju pohmamöla. Igasugu teravaid tähelepanekuid tuli sealt, enamusi muidugi ei mäleta enam :) Üks aga oli siis selline...
Teema oli surfilaud. Tingimuseks sai see, et laud ei tohi olla uus, vaid vana, nagu vanaema kantud sukk, hai hammaste jäljega ja roostes uimedega.
Ütleme, et Keidyl oli must saanud kopp ette juba :) Siis tulimegi koju ja järgnes väike power nap. Ja siis ostsime Keidyle uue lõhna-parfüümi ja saatsin ta tööle. Ah jaa Keidy töötab restoranis nimega Bianco. See on Itaalia restoran / kokteilibaar. Otsustasin pärast seda omal jalal orienteerudes tagasi koju tulla. Muidugi eksisin ma ära :) Arvestades minu suunataju, siis oli see igati normaalne :) 
Selline oligi siis algus !!